Pelvic Flow Fit

perineu-sòl-pèlvic-hipopressius-tècniques-exercicis

Pelvic Flow Fit

El mètode Pelvic Flow Fit neix com a resposta a una necessitat d’integrar el treball de pelvis i perineu a la totalitat de l’esquema corporal. Aquest mètode es basa en el treball amb dones de totes les edats per part de tres professionals sanitàries amb una àmplia experiència en el camp: Silvia Molina, llevadora i professora de ioga i Ascensión Gómez, llevadora i fisioterapeuta.

En la majoria de disciplines el sòl pèlvic és el gran oblidat, però no podem oblidar que la postura, els hàbits, l’activitat física, el moment vital que vivim o com ens movem afecten, més del que arribem a imaginar.

Cuidar el nostre sòl pèlvic ens aporta:

 • Millorar les relacions sexuals
 • Prevenir l’aparició d’infeccions
 • Prevenir o millorar la incontinència urinària
 • Evitar l’aparició de dolor pèlvic
 • Millorar la postura
 • Evitar l’aparició de prolapses
 • Millorar la circulació

Aquest mètode fusiona diferents disciplines professionals com la matroneria i la fisioteràpia, però és molt més, ja que incorpora coneixements procedents del ioga, Shakti Dance (el ioga de la dansa), l’esferodinàmia, la dansa oriental, la gimnàstica conscient, etc. per millorar el nostre sòl pèlvic de manera dinàmica i divertida.

Per tal de facilitar el coneixement del sòl pèlvic, a part de les classes regulars de Pelvic Flow Fit, hem creat el taller Coneix el teu Sòl Pèlvic, molt recomanable tant si estàs interessada en apuntar-te a les sessions, com si únicament vols aprofundir en els aspectes més teòrics del teu Sòl Pèlvic.

Què és Pelvic Flow Fit?

És un mètode basat a integrar i treballar el perineu i la pelvis a través de les seqüències d’exercicis proposats, realitzant un treball corporal global.

Aquest mètode busca crear un equilibri corporal global i una armonia en el moviment alhora que cuida el sòl pèlvic, per fer-ho possible fusionem tècniques i exercicis de diferents especialitats com el Ioga, l’esferodinàmia, el pilates (activació CORE), G.A.H (hipopressius), dansa oriental, exercicis de Kegel, respiracions, gimnàstica conscient (propiocepció), etc. d’aquesta manera es realitza un treball corporal complet i conscient d’una manera amena, divertida i totalment innovadora.

 

A las sessions es combinen dos tipus de treball corporal:

Pelvic + Flow Fit

Pelvic

Treballem la propiocepció, la respiració, i exercicis bàsics per integrar el sòl pèlvic en la totalitat del cos utilitzant eines com la pilota, el “buché”, l’esferodinàmia, exercicis de Kegel, la higiene postural, les vocalitzacions la respiració…

Flow Fit

Integrem els conceptes apresos a Pelvic i posem en pràctica les seqüències que combinen exercicis de ioga, dansa, esferodinàmia, gimnàstica conscient, hipopressius, activació del CORE… Aquest treball pretén tonificar, flexibilitzar, relaxar, estirar i que aprenguis a moure’t de manera armònica, cuidant el teu perineu.

 

Cada seqüència és diferent i està creada per fer un treball progressiu, respectant el ritme de cada persona.
Les sessions tenen una durada de 60 minuts
Horari: Dimecres 18-19h
Preu: 42€ al mes
Guiat: Silvia Molina

Qui el pot practicar?

 • Qualsevol persona que desitgi cuidar el seu cos, integrant el treball de sòl pèlvic
 • Si tens problemes amb el sòl pèlvic (incontinència, sexualitat…)
 • Durant l’embaràs
 • Especialment indicat durant el Postpart
 • Adolescència
 • Menopausa

Si vols més informació contacta amb nosaltres a espaimares@espaimares.cat, per whatsapp o trucant al 673159668.

 

Apunta't

 

Comments are closed.