Programa de Fertilitat Natural

shutterstock_155809202 copia

 

Fertilitat és la qualitat vital de reproduir-se.

L’estil de vida actual, el tipus d’alimentació, el retard en l’edat de la concepció, la contaminació del medi ambient i els bloquejos emocionals, entre altres, són factors que influeixen negativament sobre la fertilitat.

Com a llevadora em sento afortunada de poder acompanyar a les parelles al llarg de tota la seva vida sexual i reproductiva, el període de cerca d’embaràs és emocionant, intens i comença per prendre consciència de cuidar-se, de crear les millors condicions possibles per que l’embaràs arribi. Per aquest motiu us proposem el  Programa de Fertilitat Natural Espai Mares.

 

 

Què és?

És un programa que us ajuda a desenvolupar eines per autogestionar la salut, millorar la fertilitat, reduir l’estrès i viure el procés de manera positiva. Us acompanyem durant tot el procés, ajudant-vos a crear les millors condicions possibles per gestar una nova vida.

 

Què treballem?

El programa està dissenyat de manera que pogueu triar els blocs que més us interessin treballar:

 

AUTOCONEIXEMENT

Conèixer-te a tu mateixa i saber com funciona el teu cos és bàsic per entendre diferents aspectes relacionats amb la fertilitat. Entendre la fisiologia, ens ajuda a cuidar, respectar i afavorir la nostra fertilitat.

Et proposem un treball d’autoconeixement mitjançant l’observació i exploració del teu cos, l’observació del teu cicle menstrual, conèixer els teus dies fèrtils i observar que passa al teu cos al llarg de tot el cicle a les esferes física, psicològica i emocional.

Aquesta informació serà molt valuosa i l’aprofitarem millorar la fertilitat.

 

CUIDA’T

Per gestar una nova vida és important crear unes condicions òptimes i aconseguir l’equilibri de les esferes física, psicològica i emocional. És per això que resulta vital cuidar-se i escoltar les pròpies necessitats.

Us  proposem un treball per adquirir hàbits saludables, eliminar tòxics (depuració), cuidar la vostra zona genital i reproductora, exercici físic, cuidar la son i el descans,  mimar la sexualitat i treballar els pensaments i les afirmacions positives.

 

ALIMENTACIÓ PER LA FERTILITAT

L’alimentació és un pilar fonamental per millorar la salut i en conseqüència la fertilitat.

Us proposem una alimentació sana i equilibrada, adaptada a les vostres necessitats i adreçada a millorar la fertilitat:

  • Recomanacions Generals
  • Aliments negatius per la fertilitat
  • Aliments que afavoreixen la fertilitat

 

EINES PER TREBALLAR EL COS I GESTIONAR LES EMOCIONS, LES PORS I L’ESTRÉS

 

  • Ioga per la Fertilitat

Practicar Ioga mentre busques embaràs t’ajuda a crear un equilibri perfecte entre cos, ment i ànima, proporcionant-te una sensació de plenitud i un sentiment de connexió amb tu mateixa. El Ioga et permet alliberar tensions físiques,  bloquejos emocionals, ajuda a equilibrar el sistema nerviós autònom, redueix l’estrés i millora l’equilibri hormonal necessari per regular l’ovulació i la producció d’esperma.

A les sessions es treballa de forma integral, però sempre hi ha un espai destacat per treballar aspectes específics relacionats amb la fertilitat.

  • Mètode NACES 

El mètode NACES proporciona eines a la dona i la seva parella per treballar les emocions i les possibles pors, ens ajuda a desenvolupar confiança i seguretat en nosaltres mateixes, ajuda a relaxar-nos i sentir-nos millor i ens ajuda a prendre consciència del que està passant al nostre cos, empoderant-nos.

A les sessions treballem visualitzacions guiades en un estat de profunda relaxació, el que ens permet treballar amb afirmacions i pensaments positius que queden gravats a l’Inconscient.

 

TERÀPIES NATURALS

Són un bon complement per ajudar-vos a millorar la vostra fertilitat.

Us oferim la possibilitat de complementar el programa amb la teràpia natural que sigui més adequada per vosaltres.

 

SEGUIMENT I RECOLZAMENT PERSONALITZAT

Us oferim un seguiment personalitzat, en el qual el suport emocional és una part imprescindible.

A les visites resoldrem els vostres dubtes i anirem adaptant el programa a les vostres necessitats.

 

A qui està adreçat?

  • Parelles que busquen embaràs de manera natural
  • Parelles que estiguin fent algun tipus de tractament mèdic de fertilitat

 

Com podem tenir més informació sobre el Programa?

Us oferim una visita informativa gratuïta, per tal que ens pugueu conèixer personalment i resoldre el dubtes que pugueu tenir respecte al Programa .

Contacteu amb nosaltres al mail espaimares@espaimares.cat o al tfn 673159668

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *