Shakti Dance, el ioga de la dansa

IMG_4756 copia

El Ioga és un art mil.lenari basat en la concepció integral del ésser humà. Els seus orígens es remunten fa més de 5000 anys.

Quan practiques ioga aconsegueixes una connexió profunda amb tu mateixa i amb l’univers, integrant la teva existència en aquest món de manera amorosa i conscient. Ioga és UNIÓ… Tot forma part de nosaltres…. nosaltres formen part de Tot.

El Ioga és accessible a tothom, i s’adapta a les necessitats de cada persona… Ets tu qui marcarà el ritme, tu seràs la teva pròpia mestre…

Què és el Shakti Dance?

El Shakti Dance és el ioga de la dansa, una dansa sagrada que té les seves arrels i orígens en el Kundalini Yoga.

Aquesta disciplina ha estat creada per Sara Avtar Olivier, ballarina, practicant i professora de Kundalini Yoga, amb el recolzament del mestre Yogi Bhajan. Consisteix en una fusió harmònica de ioga i dansa que t’ajudarà a despertar i deixar fluïr la teva energia creativa, la consciència i el moviment natural del teu cos. Et connectarà amb la teva essència, portant-te a un estat de benestar, meditació i expansió.

Una fusió armònica d’ asanes dinàmiques i moviment conscient, que t’ajudarà a despertar i deixar fluir l’energia creativa, la consciència i el moviment natural del teu cos.

Les sessions consten de 8 fases:

Sintonitzar, ajuda a centrar-nos i preparar la ment.

Estiraments Shakti, per escalfar i augmentar la flexibilitat, relaxen, centren la ment i obren els canals energètics del cos, ajudant a alliberar tensions i bloquejos.

Seqüències de peu (Dansa), ajuden a obrir els chakres amb moviments rítmics, despertar físic i expressió harmònica.

Dansa lliure, alliberament de l’energia interior, expressant la teva essència 

Relaxació

Comunicació Celestial/Coreografia Màntrica

Meditació

Tancament

Les sessions estan adreçades a dones i homes de totes les edats i tenen una durada de 90 minuts

Per més informació podeu contactar a través del mail espaimares@espaimares.cat, trucant o enviant un watsapp al 673159668

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *