Dansa del Ventre per Embarassades

 

 

La Dansa del Ventre és una dansa viva que tradicionalment ha estat utilitzada per facil·litar els parts i alleujar el dolor de les contraccions.

Amb aquesta dansa experimentaràs el  moviment natural i orgànic del teu cos, treballaràs i prendràs consciència de la teva pelvis i el sòl pelvià, parts del cos molt actives durant l’embaràs i el part, connectaràs amb tu mateixa i el teu bebè, alliberaràs tensions físiques i emocionals i crearàs un espai d’autocura per tu i el teu bebè.

Quins beneficis té la dansa del ventre durant l’embaràs?

-Ballar t’ajuda a prendre consciència de l’espai que comparteixes amb el teu bebè.

-Dansar facil·lita la creació d’un espai de connexió profunda al teu bebè, estimulant la creació del vincle afectiu entre tots dos.

-La postura d’arrelament és bàsica en aquesta dansa, i a través d’ella cuidem la postura corporal general garantint una bona adaptació als canvis músculo-esquelètics que es produeixen durant l’embaràs.

-Aquesta dansa t’ajuda a alliberar la teva pelvis i descobrir el seu moviment completament lliure, aspectes essencials durant l’embaràs, ja que alleuja les petites molèsties que poden aparèixer a la zona pèlvica. Durant el part, ens ajuda a crear més espai pel bebè al movilitzar la pelvis lliurement.

-Els moviments de la dansa del ventre tonifiquen i flexibilitzen la musculatura del sòl pelvià, creant un equilibri ideal per sostenir el bebè i les vísceres pèlviques al seu lloc durant l’embaràs i permeten el seu naixement durant el part.

-Al movilitzar tota la zona pèlvica, la irrigació sanguínia i l’oxigenació dels òrgans pèlvics millora, fem un suau massatge a tots els òrgans pèlvics i bressoles al teu bebè.

-La dansa del ventre ajuda a tonificar la faixa abdominal (CORE) i la musculatura de l’esquena, donant estabilitat a la zona lumbar i pèlvica, prevenint així les lumbalgies i dolors d’esquena.

-En general la dansa és un treball integral que implica a tot el cos i en el que la respiració conscient és bàsica per acompanyar el moviment.

-Ballar fa que el cos generi endorfines, les hormones de la felicitat i la salut, imprescindibles per sentir-te bé.

 

Les sessions estan obertes a totes les dones embarassades que vulguin apropar-se a la dansa del ventre.
Al final de les sessions hi haurà un espai per compartir els dubtes i les inquietuts que vagin sorgint.

Recomanacions: Portar roba còmode, que et permiti llibertat de moviments i un mocador per lligar als malucs.

Inversió: 42 euros al mes una sessió semanal. Sessions úniques 15 euros.

Sessions guiades per Silvia Molina, Llevadora i ballarina de dansa del ventre amb 12 anys d’experiència.

Us convidem a provar la primera sessió de manera gratuïta! Us hi esperem!

 

 

 

 

 

Comments are closed.