Ioga Embarassades

Et preguntes perquè practicar Ioga per Embarassades?

L’Embaràs és un periode molt especial a la vida d’una dona, potser aquesta és la teva primera vegada o potser no… Sigui com sigui, et trobes diferent i saps que aquest és un moment únic, una nova Vida creix al teu interior.

Cada embaràs t’ofereix la possibilitat d’aprendre, descobrir, crèixer, sentir…

Practicar Ioga durant aquest periode t’ajudarà a crear un equilibri perfecte entre cos, ment i ànima, proporcionant-te una sensació de plenitut i un sentiment de conexió amb tu mateixa i amb el bebé que esperes.

Sentiras que el teu cos canvia cada dia, mitjançant les asanes (postures) adaptades a cada etapa de la gestació, treballaras la part física, alliberant tensions musculars i alleujant així les molesties més freqüents durant l’embaràs.

A més sentiras la teva capacitat de donar i portar vida, ajudant al bebé a nèixer i crèixer, vivint el naixement com una experiencia única i desitjada.

El Ioga et situa en el moment present, t’ajuda a prendre consciència de la nova etapa que arriba a la teva vida, t’aporta tranquilitat, pau, confiança, amor… Et sembla que pot ser útil durant l’embaràs?

Ioga Embarassades amb Llevadora

Les sessions estan obertes tant a dones que practiquen habitualment ioga, com les que no ho han fet mai.
Al final de les sessions hi haurà un espai per compartir els dubtes i les inquietuts que vagin sorgint.

Recomanacions: Portar roba còmode, que et permiti llibertat de moviments i una tovallola o pareo per posar sobre la màrfega.

Inversió: 42 euros al mes una sessió semanal/ 70 euros al mes dues sessions setmanals. Sessions úniques 15 euros.

Sessions guiades per Silvia Molina, Llevadora formada en Ioga per l’Embaràs i la Criança, Instructora de Ioga Integral i Professora de Shakti Dance.

Us convidem a provar la primera sessió de manera gratuïta, i així conèixer les sensacions i beneficis que us reporta amb la màxima comoditat.

 

Apunta't

 

Comments are closed.