Ioga per Parelles Embarassades

shutterstock_105704930 copia

 

El Ioga per parelles embarassades representa una trobada entre dos persones d’una manera incondicional, cos a cos, ànima amb ànima, cor amb cor…

Practicar ioga en parella requereix una implicació dels companys a l’hora de construir les asanes,  parar l’atenció en les necessitats de l’altre per satisfer les pròpies… Respirar i relarxar-vos conjuntament… Això és molt beneficiós i interessant durant l’embaràs, ja que permet treballar la implicació de la parella en el procés d’una manera molt profunda.

Fer Ioga en parella durant l’embaràs us obre una oportunitat d’intercanvi, de comunicació i interacció amb la parella i el bebè que espereu a tots nivells (físic, emocional i espiritual) És una bona manera de treballar la vostra relació com a parella i com a família.

Un espai de trobada amb vosaltres mateixos, el vostre fill i d’altres parelles que estan vivint la mateixa situació que vosaltres, on compartir, escoltar, emocionar-vos, sentir, expressar, gaudir… lliure i conscientment.

Les sessions estan obertes tant a parelles que practiquen habitualment ioga, com les que no ho han fet mai.

Al llarg de les sessions practicarem ioga en parella, realitzarem exercicis dinàmics per treballar la comunicació, la confiança, les emocions…i disposarem d’un espai per compartir aspectes i temes relacionats amb la maternitat/paternitat (dubtes, il.lusions, inquietuds, emocions…) 

 • Recomanacions: Portar roba còmode, que us permiti llibertat de moviments i una tovallola o pareo per posar sobre la màrfega.
 • Sessions guiades per Silvia Molina, Llevadora, Instructora de Ioga Integral especialitzada en Ioga per l’Embaràs i la Criança.
 • Dia: A concretar segons necessitats del grup
 • Horari: A concretar segons necessitats del grup
 • Sessions mensuals.
 • Durada: 2h
 • Inversió: 30 euros per parella.

És una experiència en parella que val la pena viure i gaudir!

Animeu-vos i consulteu sense compromís contactant amb nosaltres vía mail espaimares@espaimares.cat o trucant al 673159668

 

GuardarGuardar

2 Responses to “Ioga per Parelles Embarassades

 • equilibrar els pensaments dominants causants de les pors, addiccions, fòbies, manies, …

 • Hola, som una parella que esta buscant un centre on poder practicar yoga en parella i embarassats. Ens tocaria donar a llum al Gener , poder es una mica tard per posar-nos-hi pero fa poquet que vivim a Girona, i estem buscant un centre on poder relaxat’s una mica i treuren’s els nervis. També jo (Vicky ) m’ interessaria poder fer yoga de manera individual (sence la parella) ja que no treballo i veig que necessito trobar una activitat relaxan i que em distregui d aquests últims dos mesos.
  Esperem la vostra resposta .
  Salutacions

  Vicky i Marc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *