Preparació a la Maternitat/Paternitat

L’Embaràs, el Part i el Postpart són processos vitals a la vida de les dones i en conseqüència de les famílies.
És la nostra natura, estem preparades per fer-ho. Tot i això la gestació ens ofereix uns mesos per integrar que està passant al nostre cos i ens permet preparar-nos  pel part i la criança.

Us oferim un espai  per compartir i reflexionar sobre la Maternitat/Paternitat, que us ajudarà a entendre els canvis físics, afectius i emocionals que es produeixen durant l’embaràs. 

Els tallers estan estructurats de manera que us permetin treballar els dubtes, les pors, les emocions així com desenvolupar les vostres capacitats per prendre decisions responsables amb tota la informació necessària per adaptar-vos a aquesta etapa de la vida de forma saludable i plena.  A més és un espai per compartir expectatives, experiències, sentiments, emocions i on treballar la confiança.

A cada sessió treballem els conceptes específics i necessaris per aportar-vos la informació, assessorament i les eines bàsiques per preparar-vos per la Paternitat/Maternitat.

El curs és molt dinàmic i vivencial, és diferent e innovador ja que fuig de la “clàssica preparació al part” i es basa en el treball amb dinàmiques de grup i les experiències viscudes.

Gaudireu amb la vostra parella creant un espai per afavorir la comunicació, la complicitat i l’implicació des de l’inici.

A les sessions treballarem de forma dinàmica, afavorint l’interacció i participació del grup.

Hem preparat un nou format organitzat en 4 sessions/tallers, cliqueu sobre la imatge i podreu accedir als temes que treballarem a les sessions:

 

Cada sessió tindrà una durada de 3-4 hores, amb una petita pausa per descansar i esmorzar/berenar.

Les sessions/tallers seran guiades per la Silvia Molina llevadora i mare.

Les sessions/tallers tenen continuïtat, motiu pel qual és aconsellable fer el curs sencer (els 4 tallers), tot i això existeix la possibilitat de fer una o dues sessions segons les vostres necessitats.

El preu del curs complet és de 240 euros per parella, inclou un dossier amb informació i un petit berenar/esmorzar sa i nutritiu. Si feu una sessió única el preu és de 70 euros, dues sessions tenen el preu de 120€.

La realització del curs està subjecte a un mínim d’assistents

Recomanacions: Portar roba còmoda, una tovallola per posar sobre la màrfega i mitjons gruixuts.

 

Apunta't

 

 

4 Responses to “Preparació a la Maternitat/Paternitat

 • Holaaaaaa!!!!

  M’agradaria saver si ja han començat els cursos!!!! Moltes gràcies!!!!!

 • Hola!!! L’experiencia de estar a espaimaares amb la Silvia es una experiència inolvidable hi súper satisfactòria !!, estic encantadisima…
  Moltes gràcies Silvia !!!

 • Hola voldria saber sí es poden començar les classes, els horaris i dies.
  Estic interessada en poder-ho fer amb la meva parella.
  Moltes gracies.

 • Voldria reservar plaça per fer els dos cursos del 20 i 21 de març de preparació a la maternitat/paternitat.
  Moltes gracies Silvia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *