Espai Mares

QUÈ FEM

Espai Mares és un espai per salut de la dona, adreçat a acompanyar les dones i les seves famílies al llarg de la seva vida sexual i reproductiva.  

És un espai on us oferim serveis d’atenció personalitzada i activistas col.lectives, sempre amb una visió integral de la persona i adaptan-nos a les vostres necessitats. 

Treballem per l’empoderament de les dones, oferint-lis eines per cuidar de la seva salut a les diferents etapes de la seva vida: sexualitat, autoconeixement del cos, fertilitat, embaràs, part, postpart, lactància, criança, canvis de cicle vital.

Un espai integral on despertar al meravellós món de la maternitat confiant en les pròpies capacitats com a dones, on prendre consciència del que suposa ser mares/pares, on reflexionar i compartir des de la més absoluta llibertat, on expressar emocions i sentiments…, teixint una xarxa de dones que es recolzen entre elles.

EL PAPER DE LA LLEVADORA

Des de l’inici dels temps, la història de les llevadores va lligada a la vida de les dones i els seus cicles vitals.

Som el professional que té cura dels processos fisiològics de la dona, des de la menarquia fins a la menopausa.

Les llevadores tenim una formació universitària reglada de 5 anys i les nostres competències professionals molt ben delimitades.

Pel que fa a l’obstetrícia, les llevadores fem seguiment normal de l’embaràs, acompanyem i assistim parts normals, acompanyem i assessorem sobre cures del nadó, postpart, alletament, criança…. 

Com a llevadores tenim un paper important en l’assessorament i l’educació per la salut, no només per la dona, també per les famílies i la comunitat. Entre les tasques educatives destaquen la preparació a la maternitat, l’educació sexual i reproductiva, assessorament durant el postpart,  la lactància i la criança…

Les llevadores podem exercir la nostra professió en qualsevol lloc (domicili, consulta, hospital, comunitat, unitats de salut, clíniques…)

FILOSOFIA

A Espai Mares volem acompanyar-vos amb respecte, amor i confiança creant un espai de retrobament amb vosaltres mateixes, un espai de dones on poder treballar i conèixer el vostre cos, acceptar i estimar els vostres processos naturals i prendre consciència de la importància que tenen totes les etapes vitals de la vostra vida (menstruació, embaràs, part, puerperi, criança, sexualitat, menopausa…)

Acompanyant la maternitat com a llevadora i mare…

Benvinguts al vostre espai!

 

 

 

 

 

2 Responses to “Espai Mares

  • Bones Sílvia !
    Encara no havia entrat a la web. De fet no tenia ni idea del que tramaves. Només veia missatges pel facebook. Ara ja ho entenc !
    La idea em sembla fantàstica. T’animo a fer-la crèixer i a no deixar-la. T’envio totes les meves forces.

    Una gran abraçada

  • La maternitat m’ha donat l’oportunitat d coneixer nous aspectes d mi mateixa!!! Espai mares un espai on compartir-los!!! Gracies Silvia x fer-nos sentir tan comodes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *