Qui som?

2011-09-25 00-36-01 còpia 2Silvia Molina Navas Llevadora formada a l’unitat docent  de Catalunya.Abans que Llevadora, vaig ser mare i això va marcar la meva formació, portant-me a viure la professió molt intensament, tinc un nen i una nena meravellosos que omplen la meva vida.

Tinc amplia experiència en l’àmbit hospitalari, els últims 6 anys he treballat a l’Hospital de Sta Caterina (Salt), hospital de referència en part natural, un dels primers en oferir assistència de parts a l’aigua i disposar d’una sala de part natural. Actualment estic totalment dedicada al treball com a llevadora autònoma e independent a Espai Mares, espai del qual sóc la fundadora. He realitzat diverses formacions entre les que destaquen:

 

 

 

-Assessora en Lactància Materna per FEDALMA

-Co-autora en la creació del programa de Preparació  per al Naixement (Departament de Salut/Generalitat de Catalunya)

-Formació de Ioga a l’embaràs i la criança amb la Tere Puig i la Glòria Borras

-Anatomia i Preparació al Naixement: La movilitat de la Pelvis i el Part. Metodologia Anatomia para el movimiento. Blandine Calais.

-Educadora de Massatge Infantil (AEMI).

-Formació d’Esferodinàmia a l’embaràs, part i puerperi amb la Sandra Martinez.

-Instructora de Hatha Ioga amb en Lluís Casso i l’Imma Campos.

-Reflexología Podal amb l’Ángeles Hinojosa

-Monitora de Reflexologia Podal Infantil segons el mètode de l’Ángeles Hinojosa

-Matronatació mètode AIPAP (Preparació a l’aigua pel part)

-Professora de Shakti Dance, el Ioga de la Dansa amb la Sara Avtar

-Professional Certificada Mètode NACES

-Curs per llevadores d’Acupuntura per l’embaràs, part i postpart amb la Rosa Navarro

-Pelvis i Sòl Pèlvic Femení/ Pelvis i Sòl Pèlvic Femení: tractament i prevenció amb Ascensión Gómez

-Curs Música i Veu a l’Embaràs i el Postpart amb la Núria Risques

-Utilització Corporal i Gimnasia Propioceptiva: Reeducació de la Postura i moviment segons el concepte GDS amb Fernando Jiménez

-Introducció al Mètode Garuda 

 

Estimo aquesta professió, que dia rera dia em permet acompanyar a les dones, les seves parelles i els bebés en aquest moment màgic, aprenent de cada història, situació… A Espai Mares m’agradaría ajudar a les dones a retrobar-se amb la maternitat, a gaudir-la, a sentir-la profundament… totes les dones l’hem viscut com a filles i en algún moment de la nostra vida ens toca viure-la com a mares… Jo sóc la cara visible d’aquest espai, però darrera hi ha el recolzament del meu home que sempre em fa costat. Vull agraïr a la Diana, la feina ben feta, el seu recolzament…Ha captat perfectament l’essència d’Espai Mares i l’ha traslladat a l’imatge de la web, del logo, del projecte… Moltes gràcies!!

 

COLABORADORS      

 

 • ZZMariona Gusó Muñoz. Dona i mare d’una nena que m’ha canviat la vida.   Llevadora formada a la Unitat docent de Llevadores de Catalunya.  Actualment treballo a sala de parts de l’hospital Santa Caterina (Salt). He fet la formació d’Esferodinàmia per l’embaràs, el part i el puerperi amb la Sandra Martínez. També estic fent la formació de Ioga per embarassades i criança amb la Imma Campos.  M’apassiona la meva professió des del primer dia, tot i que la maternitat m’ha fet viure-la molt més intensament. Gaudeixo acompanyant a les mares (i pares) amb els seus bebés en la vivència conscient de l’embaràs i el part.   Vaig descobrir el ioga durant l’embaràs de la meva filla i em va ajudar a viure’l amb més plenitud, confiança i consciència. Gràcies Jordi per acompanyar-me en aquest preciós camí de la vida, criant la nostra filla de manera molt respectuosa i lliure. I evidentment, gràcies Sílvia, per crear aquest espai i per aquest vot de confiança amb mi.

 


9 Responses to “Qui som?

 • Moltes felicitats!!!.

 • Em fa il lusió saber que hi ha persones com tú,en aquest procés tant important.Per a nosaltres vas ser una llum en el camí. Una abraçada. Sandra,Carolina I Pablo.

 • Precios aquest blog.

 • M’ha agradat molt el que heu ecrit. Es bo que la gent jove tingui iniciatives com la vostre. Una abraçafa

 • Senyor!!! Haureu de disculpar les faltes d’ortografia. Les feines s’han de fer a poc a poc sobretot quan s’escriu amb unes tecles tant petites. Una abraçada guapes

 • Hola noies, amb la Silvia i la Cristina vaig fer la formació d’instructora de Hatha ioga el curs passat, sou unes persones increïbles quina web i projecte més xulo!!! molts ànims
  i amb la Mariona vam coincidir a les classes de ioga per embarassades, jo també tinc una Bruna que es porta molt poquet amb la teva!!

  moltes felicitats, m’encanta el projecte, i m’agradaria que la vida tornés a creuar els nostre camins!!! Us podrieu animar a la segona part del curs de ioga embarassades amb la Imma i en Lluís!!
  una super abraçada,

  Noe

 • Hola!!
  Es agradable saber que hi ha gent que es dedica amb tanta vocació.
  Jo us volia preguntar si coneixeu de tractament d’homeopatia per la preparació del part, ja que es un hospital on feu part natural i a barcelona em costa trobar algú en aquest tema.
  Moltes gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *