L’experiència de la Montse amb Espai Mares

Embarassada-Llevadora-Girona-Espaimares-Bregma-Ioga-Embarassadas-Prenatal-Postpart-Part-Mamas-Bebès

 

Hola, em dic Montse, tinc 28 anys i sóc mama de la Marina.

Sóc una persona bastant nerviosa i quan em vaig quedar embarassada tenia clar que volia provar el ioga a veure si m’ajudava a poder tenir moments per connectar amb mi mateixa i el meu bebè.

 

Recordo perfectament el primer dia que vaig anar a provar la classe de ioga per embarassades, li vaig comentar a la Silvia que no sabia com aniria, que no sabia si podria trobar-me a gust o si els nervis d’estar allà quieta se’m menjarien.

Vaig marxar a casa amb una sensació estranya…, diferent.

Quan vaig arribar a casa, la meva parella em va demanar com havia anat i no sabia que dir-li…, però el que si li vaig dir és que la setmana següent hi tornaria.

I així va ser, la següent setmana hi vaig tornar i quan va finalitzar la classe vaig tenir clar que volia continuar anant-hi. La classe m’havia passat volant.

 

Sortia de les classes que semblava una altra persona. M’encantava connectar amb la meva filla, amb mi mateixa i amb el meu interior, preparant-me per anar de part, allò que tan desconeixia i tanta por li tenia, la sensació era increïble.

M’encantava arribar a la classe i que la Silvia ens rebés amb el seu somriure i ens preguntés com havia anat la setmana…, si teníem alguna pregunta….

 

Ho vaig gaudir tant que quan va néixer la Marina vaig decidir continuar amb el ioga, però ara amb els bebès. Un tipus de ioga encarat a fer-lo amb la meva petita, compartint amb altres mamis i bebès que estan passant per la mateixa situació que jo…, podent resoldre un munt de preguntes que tenim, compartint opinions i aprenent amb una llevadora excel·lent.

Tinc claríssim que si algun dia es dóna l’ocasió repetiré!!

Moltes gràcies Silvia per fer-ho tot més fàcil!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *