Hipopressius Mares i Bebès

 

Segur que has sentit parlar dels exercicis hipopressius i dels beneficis que suposen per la salut, ja que cada vegada són més populars.

Però…Què són els hipopressius? Com et poden ajudar? Són adequats per la recuperació postpart? Es poden practicar sempre? Quines contraindicacions tenen?

 

La base dels exercicis hipopressius és la reeducació postural i el treball respiratori i amb la seva pràctica s’aconsegueix la tonificació de la musculatura abdominal profunda i del perineu.

 

Habitualment aquests exercicis es realitzen en apnea expiratòria, ja que d’aquesta manera es potencien els seus beneficis, però també es poden fer sense apnea si el professional que guia la sessió ho considera oportú (per exemple en persones hipertenses o principiants)

Entre els múltiples beneficis d’aquesta tècnica destaquen:

  • Millora la postura corporal
  • Millora el to muscular global de tot el cos
  • Reducció del perimetre abdominal 
  • Tonifica la faixa abdominal proporcionant una bona estabilitat lumbo-pèlvica
  • Millora la capacitat respiratòria
  • Prevé la debilitat del sòl pelvià durant el postpart
  • Prevé la incontinència urinària
  • Millora la circulació sanguínia reduint l’aparició de cames inflades

 

Els hipopressius són uns exercicis molt recomanables durant el postpart, ja que ajuden a la recuperació física global i molt concretament del CORE (diafragma, abdomen i sòl pelvià)

Les nostres sessions tenen una durada d’una hora i estan adreçades a mares acompanyades pels seus bebès.

Abans de començar l’activitat regular és necessari realitzar el taller d’Iniciació als Hipopressius, on us explicarem com realitzar els exercicis de forma correcta i resoldrem tots els dubtes relacionats amb la tècnica, d’aquesta manera agilitzarem la pràctica durant les classes regulars. Aquest taller té una durada de 2 hores i consta d’una part teòrica i una pràctica.

Les classes estan guiades per la Silvia Molina, llevadora especialitzada en sòl pelvià i professora de ioga especialitzada en postpart.

Preu classes regulars: 40€ al mes

Preu Taller d’Iniciació als Hipopressius: 25€ 

Horari: Dijous a les 11,30h

Us animeu a practicar?

Contacta amb nosaltres per vial mail a espaimares@espaimares.cat o per tfn 673159668 si vols més informació o desitges apuntar-te!

Us hi esperem!

Comments are closed.