Iniciació a l’Alimentació Complementària Autoregulada

Alimentació autoregulada, BLW

El nostre nadó creix i arriba el moment d’oferir-li nous aliments. Sembla fàcil, però es complica quan la informació que ens arriba és confusa i contradictòria. El que llegim no coincideix amb el que ens recomanen i ja no sabem què ni com fer-ho.

Cada vegada més professionals recomanen el Baby-Led-Weaning (BLW). A més, avui en dia l’evidència científica ens diu que aquest mètode fomenta hàbits nutricionals més saludables.

 

Aquest taller té com a objectiu aclarir tots aquests interrogants oferint informació científica recent i contrastada.
Explicarem què és el BLW o alimentació complementària autorregulada, amb els seus avantatges enfront de les tradicionals farinetes i donant pautes per poder gaudir tota la família d’aquesta etapa.
Analitzarem el calendari d’introducció d’aliments i oferirem alternatives per poder decidir quina és la manera que s’adapta millor a cada família i als seus fills.

Amb una visió global més enllà de la nutrició, parlarem dels requisits necessaris per començar, com mantenir la lactància materna, així com pautes i consells, aliments que cal evitar, normes de seguretat, exemples d’aliments i receptes i resoldrem tots els dubtes i pors que puguin sorgir.

 

Dirigit a: Mares, pares i familiars de nadons fins a 2 anys que desitgin acompanyar en el pas a l’alimentació sòlida d’una manera saludable i gaudint del moment. També a futurs pares, professionals i educadors que puguin estar interessants en aquest tema.

Impartit per: Mariona Gusó. Llevadora i mare

Duració aproximada: 2 hores

Aportació: 20€/persona o 30€/família

Els petits són benvinguts!

 

Apunta't

 

Comments are closed.