Massatge infantil

 

Sabies que el tacte és el primer sentit que es desenvolupa a l’úter i l’últim en desaparèixer abans de morir…Això ens pot donar una idea de la importància que té el tacte a les nostres vides…

La pell és l’òrgan més gran del cos, és alló que ens connecta amb el món. La nutrició afectiva que proporciona el tacte ens acompanyarà al llarg de la nostra vida i ens ajuda al nostre desenvolupament físic, psicològic i emocional.

El massatge infantil és un antic art, un coneixement que es transmetia de mares a fills de forma natural a l’Índia.

El massatge t’ajudarà a connectar amb el teu bebè, a entendre el seu llenguatge no verbal, d’aquesta manera podràs donar resposta a les seves necessitats amb amor, escolta i respecte.

És una meravellosa font de comunicació, d’aprenentatge, de relació amb tu mateix i amb els altres…

Un regal per tota la vida que val la pena entregar i rebre…

Quins beneficis pot tenir el massatge infantil?

El benefici que podem obtenir a través del massatge infantil és mutu, tant el nen com l’adult gaudeixen del contacte pell amb pell i del vincle que es crea.

 • Interacció: Fomenta el vincle afectiu, la seguretat, la comunicació verbal i no verbal, proporciona un moment íntim i de qualitat, sentiment de respecte, amor, tolerància, tacte nutritiu, empatia, imitació, comprensió.
 • Estimulació: Estimula l’aparell circulatori, digestiu, respiratori, el sistema endocrí, limfàtic e immunològic, millora l’aprenentatge, el to muscular, el creixement i la consciència del propi cos.
 • Alleuja: Els còlics, problemes d’eliminació (gasos, restrenyiment…) dolors de creixement, excés de mucositats, tensió muscular, molèsties de les dents, sensibilitat de la pell…
 • Relaxació: Millora la son, la flexibilitat, afavoreix moments de tranquil.litat, equilibri intern, redueix l’estrès i l’excés d’activitat…

 

Et sembla que pot ajudar-vos a la criança? 

Us oferim un espai per vosaltres, on els nens gaudiran de total llibertat per plorar, dormir, riure, moure’s, mamar, desitjar o no un massatge…  I on les mares/pares podreu compartir, expressar, sentir, escoltar i acompanyar de manera respectuosa els vostres fills.

 

Massatge infantil - cat

 

CURS MASSATGE INFANTIL

 • El curs consta de 4 classes de 90 minuts, i està adreçat a bebès de 0-12 mesos.
 • Us mostrarem com iniciar el massatge, els moviments de massatge infantil a les diferents parts del cos i els seus beneficis, sentint la importància de la comunicació a través del tacte. Aprofundirem sobre els diferents moviments de massatge i sobre els aspectes que es treballen en cada part del cos a través del tacte.
 • Parlarem i compartirem amb el grup  temes relacionats amb el postpart ,la criança i el contacte com ara el plor del nadó, els còlics, entendre el llenguatge no verbal dels nadons, la rellevància del contacte pell amb pell en el desenvolupament del bebè…i tots aquells temes que us resultin interessants.
 • Inversió: 85 euros el curs complet.
 • El curs inclou un dossier amb els moviments de massatge infantil i una mostra d’oli natural d’ametlles dolces.

 

Curs guiat per: Silvia Molina, llevadora, mare, Educadora de Massatge Infantil (AEMI) i Instructora de Hatha Ioga formada en Ioga en l’Embaràs i la Criança.

Es recomana portar roba còmode, una tovallola o pareo per posar sobre la màrfega i tot allò que pugui necessitar el vostre bebè.

Per reservar la vostra plaça o consultar podeu enviar un mail a espaimares@espaimares.cat,  contactar a través del formulari de la web, trucar o enviar un whatsapp al tfn 673159668

 

Si em toques suau i dolçement

Si em mires i em sonrius

Si m’escoltes alguna vegada

abans de parlar tu

jo creixeré, creixeré de veritat

 

                                      Bradley (9 anys)

                                           Llibre Nascuts per trionfar

 

Apunta't

 

2 Responses to “Massatge infantil

 • Bones! Tinc un nadó que va néixer el 30 de setembre. Volia saber quan comencé un nou curs de massatge i l’horari.
  Moltes gràcies!

  Alba

 • Bon dia, m’agradaria tenir informació de si hi ha el curs de massatge infantil a Girona pero sense necessitat de tenir un nadó.

  Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *