Reflexologia Podal Infantil

shutterstock_46894978 copia

 

Canviant el concepte de salut dels nens i nenes. Mètode Ángeles Hinojosa

La Reflexologia Podal Infantil és una teràpia inocua, senzilla i molt efectiva que equilibra el funcionament del cos, potenciant les capacitats pròpies de sanació que té l’organisme.

Resulta molt útil per tractar les molèsties i les malalties més comunes que poden afectar als nostres fills.

Aplicar-la resulta molt agradable i et permet establir un vincle molt especial amb el teu fill, a més de transmetre-li un missatge de seguretat, autonomia i confiança en el seu cos i la seva capacitat d’autosanació. 

Simplement el fet de seure al seu davant, mirar-lo als ulls, estar present i agafar amb les teves mans els seus peus us obrirà un espai propi de comunicació i de contacte que serà com un bàlsam per tots dos.

Com a pares som responsables de la salut dels nostres fills i la Reflexologia és una eina que ens ajuda i recolza en aquesta tasca.

El curs està organitzat en 6 sessions teòrico-pràctiques de dos hores de durada cadascuna, adreçades a mares i pares que estiguin interessats en descobrir i aplicar la Reflexologia Podal als seus fills. 

Aprendrem conceptes bàsics sobre la fisiologia del cos, els punts reflexes, com aplicar la reflexologia, com tractar les diferents malalties i els seus símptomes… 

També hi haurà un espai per compartir dubtes, experiències… relacionades amb la infància.

Curs Reflexologia Podal Infantil per pares

  • 1º Sessió: Relaxació
  • 2º Sessió: Sistema Immunològic, estimulant el sistema immunològic reforcem les seves defenses ajudant-lo a combatre les infeccions provocades per bacteris i virus
  • 3º Sessió: Sistema Digestiu, podem tractar còlics, restrenyiment, diarrees, vòmits…
  • 4º Sessió: Sistema Urinari, ajuda en el tractament de les infeccions urinàries, eneuresi nocturna, eliminació de residus…
  • 5º Sessió: Sistema Respiratori, molt útil per tractar refredats, grips, amigdalitis, bronquitis, asma…
  • 6º Sessió: Tancament del curs on farem un repàs general de tots els temes tractats al llarg de les sessions

El taller està adreçat a mares i pares amb nadons a partir de 3 mesos fins els 10 anys.

Els grups són reduïts (màxim 6 famílies) i estaran organitzats segons les edats dels nens, per tal d’adaptar-nos a les seves necessitats. 

També existeix la possibilitat de fer el taller de manera individual al teu domicili, consulta condicions. 

Guiat per: Silvia Molina Llevadora, Reflexòloga i Monitora de Reflexologia Podal Infantil “mètode Ángeles Hinojosa” 

Preu: El curs complert són 150 euros (inclou llibre+DVD i oli pel massatge)

També oferim monogràfics dels diferents sistemes amb una durada de 3 hores pel taller i un preu de 30€ bonificables si us interessa fer el curs complert més endavant.

Per més informació o reservar la vostra plaça podeu contactar amb nosaltres al nostre mail espaimares@espaimares.cat, a través del formulari de la web, trucant o enviant un watsapp al 673159668

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *