Professionals

Formació-professional-llevadora-espanya-catalunya-cursos-professionals-salut-sanitari-espaimares-oficials-col·legi-associacions-infermería

Formació professional per a Llevadores

Espai Mares ofereix una formació professional dirigida a llevadores i llevadores residents que desitgin ampliar els seus coneixements i habilitats permetent així, augmentar la qualitat dels serveis a les dones.

A totes les nostres formacions apliquem la filosofia Espai Mares, oferint respecte, professionalitat i suport en totes les decisions preses. Com a professionals oferim ajuda i suport, ja que acompanyem a persones, amb tot el que implica.

 

Les nostres formacions es caracteritzen per:

  • Ser actuals, noves i basades en l’evidència científica
  • Àmplia experiència de l’equip docent, especialitzat en l’àmbit de la salut femenina i en acompanyament físic, psicològic i emocional de les dones. El nostre equip està constantment actualitzant els seus coneixements mitjançant formacions continuades.
  • Dinàmiques i vivencials, considerem que per transmetre un coneixement és imprescindible experimentar-lo, per aquest motiu els nostres cursos són pràctics, dinàmics i enriquidors.
  • Dossier amb tots els continguts que impartim als cursos.
  • Cursos de llevadores per llevadores, partint de la teva formació com a llevadora, ampliem els teus coneixements i recursos amb les nostres formacions específiques i us facilitem l’adquisició d’habilitats, tècniques i aptituds.

 

Un cop finalitzat el curs disposaràs de tots els recursos per poder aplicar en el teu dia a dia professional els coneixements adquirits. Seràs capaç d’elaborar exercicis, crear seqüències, adaptar els exercicis a cada dona, oferir consells i recomanacions.

Si t’interessen les nostres formacions, contacta amb nosaltres a profesionales@espaimares.cat o al 673 159 668.

 

Organitzem cursos en l’àmbit estatal a través de col·legis oficials d’infermeria, associacions de llevadores, empreses, hospitals i grups interessats.

Comments are closed.